Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vidéki öltönyboltok képes leírás - Öltöny.tlap.hu
részletek »

Vidéki öltönyboltok - Öltöny.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oltony.tlap.hu » Vidéki öltönyboltok
Keresés
Találatok száma - 11 db
Bonjour szalon

Bonjour szalon

Közeledik a nagy nap? szeretne igazán ízlésesen kinézni, igazi minőségi öltönyben letenni a nagy esküt? Ha öltönyt vagy menyasszonyi ruhát keres, akkor önnek a Bonjour Szalonnál a helye. A folyamatosan bővülő kollekciónkban mindig a legízlésesebb darabok közül válogathatnak a férfiak és hölgyek egyaránt, emellett ez öltözékhez nélkülözhetetlen kiegészítők is megvásárolhatóak illetve bérelhetők. További részletekért látogassa meg honlapunkat, és nézze át hatalmas választékunkat. Garantáltan megtalálja, amit keres!

Carlo Benetti Férfidivat - Győr

Carlo Benetti Férfidivat - Győr

Cégünk egyéni vállalkozás, mely 1948 ban alakult. 2008 áprilisától kezdtük forgalmazni CarloBenetti férfi öltönyöket. Figyelemmel kísérve a fazon, anyag, szín divatirányzatokat elegáns, minőségi öltönyökkel tanácsadással állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. Esküvői öltönyök, ingek, nyakkendők és kiegészítők. Ballagási öltönyök készítése osztályoknak kérésre helyszíni bemutatót tartunk. Öltönyeinket vásárlóinknak díjtalanul méretre igazítjuk . Vállalunk: Esküvői , Alkalmi öltönyök , szmokingok frakkok ,és egyéb egyedi kívánság szerinti öltönyök készíttetését is vállaljuk /Vadász , Lovagrend, stb/ Egyedi igény szerinti méretre készíttetést 120-160 féle anyagminta alapján.

Dávid divat - Eger

Dávid divat - Eger

1996-ban alakult családi vállalkozás, mely 18 főt alkalmaz. Cégünk 11 éve foglalkozik férfiöltönyök gyártásával és forgalmazásával. Kisszériás modelljeink a legújabb trend szerint készülnek. Üzleteinkben nagy hangsúlyt fektetünk a családias, kedves, személyre szabott kiszolgálásra. Midennapi kapcsolatunk vevőinkkel segít a minél magasabb minőség és nagyobb választék elérésében. Alapanyagaink kiválasztásában figyelembe vesszük a növekvő igényeket a természetes és könnyen kezelhető anyagok iránt. Hiszünk abban, hogy csak igazi csapatmunkával tudunk sikereket eléni. 2000 öszén nyitottuk első üzletünket Kaposváron. Az akkori Dávid öltöny üzlet 30m2 -es volt. Innen nőtte ki magát üzletláncunk. A férfi divat területén elmondhatjuk, hogy üzleteink meghatározó szerepet töltenek be! Cégünk kisszériás modeljei a legujabb trend szerint készülnek. Alapanyagaink kiválasztásában figyelembe vesszük az aktuális divatot, de gondolunk a hagyományosabb színek kedvelőire is. Fontos a minőség, a széles választék és az elérhető ár. Ennek szellemében készülnek öltönyeink. Eltérő méretek esetén lehetőség van méretre varrásra is.

Esküvői, ballagási öltönyök - Szeged

Esküvői, ballagási öltönyök - Szeged

Az Aphrodite Bridal Design a minőség, az igényesség és az elegancia szinonimája, mely 1990 óta van jelen a hazai és a közép-kelet európai esküvői ruha márkák között. Magas színvonalú, kézműves igényességgel kidolgozott termékeink vásárlóköre évről-évre nő. A vásárlók szimpátiáját felkelteni persze nem nehéz, megtartani annál inkább. Ezért mi megkülönböztetett figyelmet fordítunk a minőség ellenőrzésére. Az új trend -esküvői ruhák- kialakításánál a forgalmazók és a vásárlók visszajelzései mellett a piac igényeinek és a divat változásainak elemzésére támaszkodunk. Az Aphrodite Bridal Design márkanévvel ellátott esküvői ruhákat három - egymástól jól elkülönülő - kollekcióba soroltuk, amelyeket a vásárlói ízlésvilág különbözősége hívott életre. Royal Collection a klasszikus, hagyományos, örökké divatos és mindig keresett modelleket vonultatja fel. Ezen esküvői ruhák gazdag díszítése ékkővel, gyönggyel, flitterrel királynői megjelenést biztosít a menyasszonyoknak. Elegant Collection könnyed, fiatalos, elegáns vonalvezetést a mindenkori legújabb divatirányzatot követi. Ez az esküvői ruha kollekció a soha el nem múló fiatalság egyszerű lendületes báját, harmóniáját tükrözi.

Exotic Férfi Divat - Győr

Exotic Férfi Divat - Győr

Elsődleges célunk az , hogy folyamatosan nyomon követve az anyag , szín és fazon-divatot figyelembe véve az uralkodó trendeket, irányzatokat, jó minőségű , elegáns férfi öltönyöket és kiegészítőket forgalmazzunk . Öltönyeinket, szmokingjainkat kevert anyagból és gyapjúból egyaránt készítetjük. Üzletünkben megtalálhatók esküvői öltönyök, ballagási öltönyök, ingek, nyakkendők és kiegészítők is. A kifogástalan minőség mellett fontos, hogy vásárlóink kedvező áron jussanak hozzá termékeinkhez.

Hirdetés
Fehér Liliom Esküvői Szalon

Fehér Liliom Esküvői Szalon

Tolna megyében egyedül nálunk kaphatók a német, kiváló minőségű Wilvorst és Tziacco férfi alkalmi öltönyök, valamint a világhírű Mori Lee, Ronald Joyce és Madeline Gardner New York menyasszonyi és alkalmi ruha márkák legújabb modelljei. Amennyiben klasszikus, elegáns és különleges ruhára vágysz, nálunk biztos megtalálod. Természetesen a ruhák mellett számos kiegészítőt is kínálunk, mint pl. az angol Rainbow Club színre festhető szaténcipőit, valamint a német Emmerling ízléses ékszereit, fátylait, kesztyűit és egyéb termékeit. A város szívében, exkluzív környezetben, rendkívüli kedvezményekkel várunk minden kedves érdeklődőt!. Akciónk: amennyiben nálunk foglalja le menyasszonyi ruháját, az öltönyök és a hozzá tartozó kiegészítők árából 10% kedvezményt adunk!

Horváth divatáru - Siófok

Horváth divatáru - Siófok

KÍNÁLATUNK: - I. osztályú, magyar készítésű termékek (több beszállítótól) - széles választék - méretek: gyerektől a 66-os méretig - 2-3 részes öltönyök - mellények - selyem mellény (nyakkendővel) - magyar menték - 3 részes szmokingok - ingek - magyar készítésű selyem ingek - nadrágok - rövidujjú ingek - nyakkendők - övek - további kiegészítők.... Vállalunk helyszínen méretre igazítást.

Kati Szalon - Veresegyház

Kati Szalon - Veresegyház

Családi vállalkozásunk több mint 10 éve működik. Ma már egy 600m2-es szalonban, Veresegyházán, várjuk minden kedves ügyfelünket, látogatónkat. Fő profilunk az alkalmi ruhák, készítése. Széles választékot kínálunk férfi és gyermek öltönyökből. Kollekciónk mellett, egyedi készítésű öltönyök tervezésére és kivitelezésére is vállalkozunk. Bocskai öltöny is rendelhető. A felső ruházat mellett, akár egyedi igényű fehérneműt is készítünk, vagy igényes kollekciókat forgalmazunk. A ruházat mellet, minden alkalmi és esküvői kiegészítőt is megtalálhat nálunk. Igy széles választékot kínálunk diadémokból, ékszerekből, táskákból, kesztyűkből, cipőkből is. Ne csak honlapunkat nézze meg, látogasson el üzletünkbe is.

Madeleine Szalon - Győr

Madeleine Szalon - Győr

A Wilvorst tervezői megalkották a fiatal generáció tökéletes öltönyét: ez a Tziacco. Fiatalos lezserséget, eleganciát, különleges stílust, magabiztosságot sugároz! Kitűnő választás szalagavatóra, esküvőre, partyra, randevúra, egy elegáns vacsorára, vagy akár állásinterjúra is! Különleges anyagok biztosítják a következő szezonban is azt a kis pluszt, ami a Tziacco öltönyöket még kivételesebbé teszi. Szatén és pamut keverése, valamint a fényes fonállal szőtt kiváló minőségű anyagok teszik egyedivé az öltönyöket! Az öltönyökhöz illő inget és mandzsettagombot is megtalálja üzletünkben a győri Madeleine Ruhaszalonban !

Hirdetés
Mr. XL - Szolnok

Mr. XL - Szolnok

1988 óta foglalkozunk konfekciógyártással, kis- és nagykereskedelmi értékesítéssel. 1994-től a fő profilunk extra méretű férfiruha és cipő kereskedelem. Az évek során nagy tapasztalatot szereztünk a ruházati piac ezen szegmensének igényeiről. Nagyon jó kapcsolatokat építettünk ki hazai és külföldi beszállítókkal. Közvetlenül a gyártóktól kerül a termék a polcokra, így tudunk a minőségi termékeknek is kedvező árat biztosítani. Üzletpolitikánk, hogy az átlagosnál nagyobb méretű férfiak is tudjanak divatosan, sportosan, vagy akár kényelmesen öltözködni anélkül, hogy mélyebben a zsebükbe keljen nyúlni kisebbre nőtt társaiknál. Fontosnak tartjuk még a kiszolgálást is. A mai világunkban már ritka, hogy egy eladó értsen is ahhoz, amit árul. Hogy meglegyen a türelme és kedvessége a vásárlókhoz, vagy csak érdeklődőkhöz. Nagy tapasztalattal rendelkező eladónőink már mindannyian régóta dolgoznak cégünknél, bizonyítva, hogy nincsenek hiányában ezeknek az erényeknek.

Sebők Öltöny - Szeged

Sebők Öltöny - Szeged

Testfotója alapján szabott öltönyök kedvező áron. Munkám során állandó kísérletezést, újításokat végeztem, lépést tartva az idővel, amit a fejlődő gyártási folyamatok, valamint az igények növekedése és a divat változásai szigorúan megköveteltek. Több kitűnő szaktárssal találkoztam és dolgoztam. Bizonyos esetben a szakvéleményünk, ha el is tért, de abban mindannyian egyetértettünk, hogy az ÖLTÖNY ÉS KOSZTÜM a legérzékenyebb ruhadarab, ez csak akkor állhat hibátlanul valakinek, ha testalkatára van formázva. A gond ott kezdődik, hogy azonos testméreten belül, se nincs két egyforma testalkat (ahogyan azt a fizika is kimondja). Így lehetetlen a fenti ruházatban modellezni, olyan nagyság sorozatot és legyártani, hogy mindenki számára megfelelő legyen.

Tuti menü