Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szabóságok képes leírás - Öltöny.tlap.hu
részletek »

Szabóságok - Öltöny.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oltony.tlap.hu » Szabóságok
Keresés
Találatok száma - 14 db
Budapest - Barna Károly és fia úriszabóság

Budapest - Barna Károly és fia úriszabóság

A magyar nemzet kulturális örökségének elválaszthatatlan része a nyelvünk, irodalmunk, zenénk, nép- és képzőművészetünk, építészetünk valamint konyhánk mellett öltözködési szokásaink és viseleti hagyományaink is, melyek méltán vívták ki a nemzetközi elismerést. Harmadik generációként, a családi hagyományokat ápolva, készítek méret után, egyedi ízlésnek megfelelően, bocskai öltönyöket, atilla- és díszmagyar ruhákat, mentét, alkalmi klasszikus öltönyöket, szmokingot, nadrágot, mellényt, női kosztümöt és szoknyát. Örömmel valósítom meg mindazok igényét, akik szívükben származásuk hagyományait őrizve élnek és azokét is, akik egyszerűen csak a magyar kultúra követői.

Budapest - Ferdinand Max szabóság

Budapest - Ferdinand Max szabóság

Tradicionális angol szabóság, ahol elegáns férfi és női ruhákat készítünk méretre a legmagasabb minőségben. Egyedi igények szerint, elegáns kivitelezéssel, az átlagtól eltérő méretben is. Szabóságunk hosszú évtizedek óta a legkülönbözőbb alkalmakra a legmagasabb igényeknek megfelelően készít öltönyöket. Anyagválasztékunk öltönyök esetében több mint háromezerféle szövetre terjed ki. A téli időszakra most flanelt, gyapjút és természetesen a gyapjú egy finom változatát - a kasmírt, valamint kord, bársony, tropical, alpaka, vikunya szövettípusokat javasolunk. Öltönyeink a legmagasabb minőségi igényeknek felelnek meg. Szabóságunk a méretvételt követően kézműves munkával végzi el a szükséges munkafázisokat. Így például a méretnek megfelelő szabást, a szövetek előkészítését, a gőzölést, a szárítást és a keményítést, majd mindezeket követően a szövet szabását és az első próbára állítást.

Debrecen - hagyományos női szabóság

Debrecen - hagyományos női szabóság

Cégemet 1989-ben alapítottam egyszemélyes vállalkozásként. Eleinte a méretre készült darabok mellett konfekciótermékek készítésével is foglalkoztam. Ezt néhány év elteltével abbahagytam, mert az egyedi ruhák tervezése és készítése teljesen lefoglalt. 1997-ben csatlakoztam a családi vállalkozásunkhoz, és annak keretében folytatom a tevékenységemet mind a mai napig. Fő tevékenységi köröm az egyedi tervezésű és kiváló minőségben kivitelezett női öltözékek, hozott és saját anyagból, bármilyen alkalomra, ballagásra, esküvőre, vagy akár csak a hétköznapokra. Üzletem Debrecen egy csendes kertvárosában található, kellemes környezetben, jó parkolási lehetőséggel.

Érmezei Szabóság

Érmezei Szabóság

Szabóságomban öltönyök, frakkok, szmokingok, nadrágok méretre való készítésével valamint igény szerinti átalakítással és javítással foglalkozom immár 30 éve a lakosság legnagyobb megelégedésére. 2000-ben bővítettem szabóságomat minőségi készáru forgalmazásával, többek között öltönyök, szmokingok, frakkok, díszmellények és Bocskai ruhák kevertszálú illetve 100% gyapjúanyagból normál, telt, nyújtott és extra méretállásban, sőt egyedi méretben is, lehetőség van egyedi ruházat készítésére és előre megbeszélt időpontban méretvételre.

Hajnal szabóság

Hajnal szabóság

Atillák,bocskaik és más díszruhák készítése mérték után .Paszományok és kiegészítők készítése forgalmazása. Miért érdemesebb öltönyt készíttetni, mint venni? Miután elhatároztuk, hogy új öltönyt szeretnénk, a következo szempontokat kell figyelembe venni: Megfelelő legyen a színe Megfelelő legyen az anyag minősége Az általunk elképzelt fazonú legyen Megegyezzen a testünk méretével Kellő boségráhagyásokkal rendelkezzen, hogy esetleges testsúlygyarapodás esetén lehessen kiengedni a nadrágból, a mellénybol és a zakóból is. Mindezen kritériumoknak csak úgy tudunk eleget tenni, ha leendo öltönyünket szabóval készíttetjük el.

Hirdetés
Jáni Mihály férfiszabóság

Jáni Mihály férfiszabóság

Jáni Mihály, Jáni Tamás, Férfiszabó, Férfiszabóság, Szabó, Szabóság, Úriszabó, Úriszabóság, Öltöny, Zakó, Nadrág, Télikabát, Divat, Férfidivat, Kézműves, Esküvői öltöny, Szmoking, Alkalmi ruha, alkalmi öltöny, esküvői ruha, öltözködés

Kecskemét - angol férfi szabóság

Kecskemét - angol férfi szabóság

Szeretném ön elé tárni mesterszabászatom néhány műhelytitkát hogy felfedjem mitől is különleges egy igazi öltöny. Kellemes környezeteben, több évtizedes tapasztalattal és tudással a hátunk mögött állunk kedves vendégeink szolgálatára. Az igazán kifinomult öltönyhöz elengedhetetlen a nagy körültekintéssel kiválasztott anyag. Ezért a megbízható minőség érdekében kedves vendégem maga választhatja ki az ízlésének legmegfelelőbb anyagot a szabóságomhoz tartozó boltban!

Komáromi Szabóság

Komáromi Szabóság

Férfi szabóság, talár, bocskai, Bocskai-ruha, néptáncos ruha, öltöny, zakó, mellény, nadrág, frakk, szmoking, zsakett, briccses nadrág, extra nagy méretű ruhák varrása. Varrason a Komáromi Szabóságnál!

Méretes Szabó

Méretes Szabó

Férfi öltönyöket, női kosztümöket, zakót, nadrágot, mellényt; bocskait, erdész-, vadász-, bányász-, és kohász öltönyöket, valamint egyéb felszolgáló forma- és egyenruhákat, hagyományőrző viseleteket varrunk egyedi méretek alapján, saját és hozott anyagból is. Termékeink között találhatjuk a diplomaosztó talárokat is.

Hirdetés
Paróczi szabóság

Paróczi szabóság

A Paróczi-féle férfi és női angol szabóság több évtizede áll ügyfelei rendelkezésére. Vállaljuk hozott anyagból öltöny, kosztüm, valamint az egyre elterjedtebb társasági viseletként hordott Bocskai öltözet - kabát, nadrág, mellény - készítését. Amit vállalunk: Egyedi, méretre készített ruhák a legmodernebb és a klasszikus divat szerint: Mindennapos viselet: Öltöny Zakó Kosztüm Nadrág Bléze r Szoknya Kabát

Pécs - Gangel Benjámin szabósága

Pécs - Gangel Benjámin szabósága

Ezúton szeretném bemutatni röviden magamat és műhelyem tevékenységét. Tanuló éveimet Pálfi Imrénél töltöttem Pécsett, majd három évig dolgoztam a Pécsi Nemzeti Színházban, ahol Gyurász Ferenc (a PNSZ örökös tagja) volt a mesterem. Ő, aki több, mint negyven évet töltött jelmezkészítéssel, mint nyugdíjas oktatott a különleges ruhák készítésére. Nagyon tetszettek a rendkívüli feladatok, olyannyira, hogy amikor később elkerültem onnan és vállalkozó lettem, hiányozni kezdtek. Szerencsére ma már egyre több hagyományőrző egyesület, néptánc csoport működik az országban, így az igény is növekszik a korhű viseletek iránt. Lassan ez lett a fő profilom, a honfoglalástól napjainkig bármilyen férfiruhát el tudok készíteni. Igyekszem természetes alapanyagokat - gyapjúszövetet, posztót, pamutvásznat, selymet, brokátot - használni. A kiegészítők - pitykék, gombok, paszományok, fejfedők stb. - beszerzését vállalom.

Révész Éva Férfiszabó Mester

Révész Éva Férfiszabó Mester

31 éve alapított szalonomban kifogyhatatlan lelkesedéssel fogadom a Megrendelőket. Hölgyeknek: szoknyát,blúzt,nadrágot,kosztümöt,kabáto t,koktélruhát,estélyiruhát,mennyasszonyi ruhát, Uraknak: nadrágot, bermudát, sortot készítnünk. Minden megrendelés egyedi igényeknek megfelelően, méret után, egy vagy több próbát követően és első osztályú minőségben kivitelezett.

Tahy László Egyházi szabó

Tahy László Egyházi szabó

Tahy László Egyházi szabó, Egyházi szabó, egyháziszabó, Férfi öltöny, nadrág, mellény, bocskai, attila, kazinczy, jogi talár, evangélikus lutherkabát, katolikus reverenda, palást, alba, stóla, föveg, szabó Elérhetőségeim: Mobil: 06/20-3-250-533 E- mail: tahylaszlo@gmail.com

Villányi Szabóság

Villányi Szabóság

Cégünk egyedi méretes klasszikus kézi kidolgozású női-férfi ruházat készítésével foglalkozik. Rövid határidővel vállaljuk elképzelésének megfelelő ruhák elkészítését saját vagy hozott anyagból egyaránt, kétszeri próbával. Továbbá vállaljuk ruhák átalakítását, javítását.

Tuti menü