Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Öltöny tisztítás, vasalás képes leírás - Öltöny.tlap.hu
részletek »

Öltöny tisztítás, vasalás - Öltöny.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oltony.tlap.hu » Öltöny tisztítás, vasalás
Keresés
Találatok száma - 16 db
Ametiszt Amerikai Magyar Tisztító

Ametiszt Amerikai Magyar Tisztító

Cégünk amerikai technológiával és tapasztalattal végzi szolgáltatásait, folyamatosan kiemelkedő minőségben. Termékek, szolgáltatások: Ruhatisztítás, lakástextília tisztítás, öltönytisztítás, öltönyvasalás, öltönygőzölés, tisztítás.

Bartos Szolgáltatóház

Bartos Szolgáltatóház

Ágyneműtől a bőrkabátig vállalunk tisztítást rövid határidővel. A Bartos szolgáltatóház 1980-ban alakult különféle lakossági szolgáltatások nyújtására, melyek körét azóta is bővítjük. Nagycsaládosok részére szolgáltatásainkból engedményt adunk.

Expressz vasalás

Expressz vasalás

Nem akar bajlódni az öltöny, ing vasalással? Nem is kell. Cégünk vállalja az öltönyök, ingek éllel, vagy él nélküli vasalását, akár 24 órán belüli teljesítéssel. Amennyiben Ön szeretné előre a heti ruhatárat vasaltatni igényelje 48 órán belüli vasalásunkat. A vállfákat és a csomagolást és a szállítást ingyenes biztosítjuk. Ingeket hajtogatva, vagy vállfára is lehet kérni. Nagy szakértelemmel, profi vasalónőkkel és kedves futárokkal állunk rendelkezésére. Cégünk az öltönyökön, ingeken, zakókon kívül bármely más textília, ruházat vasalását is vállalja. Hívja a 06 20 405 7004-es telefonszámot és rendelje meg a vasalást. Törzsvásárlóink számára kedvezményt biztosítunk.

Kézi vasalás

Kézi vasalás

Üdvözöljük Önt a vasalószolgálattól. Cégünk jól képzett, gyakorlott vasaló munkatársak segítségével, kizárólag kézzel végzett ám magas színvonalú vasalási szolgáltatást nyújt ügyfeleinek minden textilneműjük tekintetében. Kit tekintünk ügyfelünknek ? Elsősorban Önt, de azokat is akik: nem tudnak vasalni, tudnak, de nem szeretnek vasalni, tudnak és szeretnek is vasalni, de nincs rá idejük, és mindenkit aki egyetért jelmondatunkkal: hogy több időt tölthessünk egymással, vasaltassunk mással! Mit vasalunk? Inget, blúzt, pólót, nadrágot, szoknyát, ágyneműt, terítőt, függönyt, minden egyéb ruha és textilneműt. Mit takar a szakszerű vasalás és szállítás? Hagyományos kézi vasalás , jól képzett igényes és gyakorlott munkatársaink által. A technikai hátteret nagygőznyomású magas színvonalú , modern technológiájú vasalok képviselik. A vasalás füst és kellemetlen illatoktól mentes megfelelő páratartalommal bíró helységekben történik. A vasalás végeztével a kész ruhákat műszakvezetőinek átnézik és az esetlegesen nem megfelelő minőségű vasalást kijavítják. A visszaszállitáskor a textil áru névre szólóan, hajtogatva, nylon zsákba csomagolva, kosarakba kerül és igény esetén vállfán is kiszállításra kerülhet.

Kivasalunk Futárszolgálat

Kivasalunk Futárszolgálat

Cégünk, a Kivasalunk Futárszolgálat különböző típusú ruhajavítással, mosással, illetve vasalással kapcsolatos szolgáltatások nyújtásával foglalkozik. Szolgáltatásaink teljes listája honlapunkon megtekinthető. Mosási szolgáltatásunkat vendéglátóipari egységeknek ajánljuk, amit személyes megbeszélés alapján vállalunk. Hosszú évek óta végezzünk ezeket a tevékenységeket és az eltelt évek alatt számos elégedett, illetve törzs ügyfélre tettünk szert. Tegyen egy próbát Ön is, ígérjük, nem fog csalódni. A szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért látogasson el weboldalunkra! Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.

Hirdetés
Korona Mosoda

Korona Mosoda

A Korona mosoda 1998 óta látja el a különböző közületek textíliáinak mosását, vegytisztítását. Komplett szolgáltatást nyújtunk a szennyes elszállításától a tiszta textília visszaszállításáig. Minden egyes partnerünk textíliáját külön kezeljük.

La&La vegytisztító

La&La vegytisztító

Aktuális szolgáltatásaink Festés, Lakástextíliák tisztítása, Kárpittisztítás, Kabátok, öltönyök, alkalmi ruhák tisztítása Vegytisztítás Nadrág/Szoknya Zakó/blézer Öltöny Mellény Téli kabát Ballonkabát Női ruha Dzseki Drapéria Neylon függöny Takaró vagy pléd Sapka Nyakkendő Pufajka Szőnyeg Bőrdzseki, Bőrkabát tisztítás.

Profi Vasalás - Pécs

Profi Vasalás - Pécs

A Profi Vasalás Pécs 24 illetve 48 órás, díjmentes házhozszállítással segít Önnek, hogy drága idejét ne vasalással töltse! Szolgáltatási terület, Pécs és vonzáskörzete. Pécs, Kozármisleny, Nagykozár, Keszü, Bogád, Pellérd, Pogány, Romonya, Vasas, Somogy, Hosszúhetény. Gyűjtse össze vasalatlan ruháit. Hívjon minket. Kívánság szerint hajtogatjuk, vagy akasztjuk a ruhákat. Visszaszállítjuk a ruhákat az előzőleg egyeztetett időpontban. A vasalásra szánt időt, fordítsa Családjára, Munkájára, Barátaira vagy a Saját magára! Eldöntheti mi a fontos Önnek!

Ruhatisztítás Háztól Házig - Pro Clean

Ruhatisztítás Háztól Házig - Pro Clean

Ruhatisztítás háztól házig Budapesten Nincs többé sorban állás a Ruhatisztítóban! Töltse szabadidejét a Családjával, Barátokkal. Az üzleti életben kulcskérdés az időbeosztás és a makulátlan megjelenés. A Pro Clean mindkettőben segít! Szolgáltatásunkkal Ön időt és pénzt spórolhat meg. Időt - amit eddig azzal töltött, hogy csúcsforgalomban araszolgatott, parkolóhelyet keresgélt, amikor tisztítandó ruháját akarta beadni vagy elhozni a tisztítószalonból, Pénzt - hiszen az eddig elvesztegetett időt ezek után jövedelmezőbb dolgokra is fordíthatja. A ruhatisztítóra ezután nem kell külön időt fordítania. Gyűjtse össze koszos ruháit, amiket futárunk fog elszállítani. Vegye fel velünk a kapcsolatot MOST, hogy több ideje maradjon Családjára, Barátaira! Új Távlatok a Ruhatisztításban

Hirdetés
Sirály Ruhatisztító Szalon

Sirály Ruhatisztító Szalon

Ruhatisztítás, öltöny, zakó, nadrág, nyakkendő, kosztüm, alkalmi ruha, báli ruha, kabát, takaró, pléd, szőnyeg, esküvői ruha, hálózsák tisztítása. A tisztitás minden munkafolyamatát az átvételtől a kiadásig helyben a szalonban végezzük. Ezzel nagymértékben megóvjuk a ruhák épségét. Szakképzett munkatársaink nagy figyelmet fordítanak és egyedileg döntik el a ruha legmegfelelőbb kímélő tisztítását természetesen a kezelési utasítás figyelembevételével. Vállalási határidőt mindig a vevőink igényeihez igazitjuk. A minőségi tisztítás követelménye a szaktudás mellett a tisztítóipar megfelelő új technológiáját biztosító géppark. Ezt a szempontot tartottuk szem előtt a szalon gépeinek beszerzésénél.

Top clean vegytisztítás

Top clean vegytisztítás

Vegytisztítással és mosással állunk megrendelőink rendelkezésére. Munkánkat a minőség reprezentálja. Tevékenységi körök: mosás, vegytisztítás, mosoda, vegytisztítás, vegytisztítás és ruhafestés. Termékek, szolgáltatások: ruhatisztítás, öltönytisztítás, vasalás, tisztítás, ruha és lakástextília mosás.

Vasalás házhozszállítással

Vasalás házhozszállítással

Vasalás gyorsan, szépen, olcsón. Kézivasalás. Ágynemű, asztalterítő vasalását is vállaljuk rövid határidővel. Ruháid vasalását nagy gyakorlattal rendelkező munkatársaink végzik. Ruháidat tiszta, füstmentes környezetben vasaljuk. Ruháidat mindvégig másokétól elkülönítve kezeljük. Vasalás után ellenőrizzük munkánkat és kérésednek megfelelően hajtogatjuk, illetve vállfára és védőzsákba tesszük. Frissen vasalt ruháidat normál esetben 3 napon belül tudjuk visszaszállítani, de választhatsz egynapos 'expressz 24h' vasalást is. Szolgáltatásunkért átvételkor kell fizetned.

Vasalás szolgáltatás - háztól-házig

Vasalás szolgáltatás - háztól-házig

Vasalás szolgáltatás - háztól-házig - házhozszállítás. Vasalás árak, kedvezmények, akciók. Budai kerületekben és vidéken. Minden vasalásra alkalmas textília kézi vasalása: ing, ruha, munkaruha, nadrág, póló, szoknya, gyermekruha, ágynemű, takaró, törölköző, függöny, konyharuha, szalvéta, abrosz és egyéb textília. Háztartások, családok, vállalatok, intézmények, vendéglátó ipari egységek, rendezvényszervezők részére is. A vasalandó ruhákat megrendelés alapján, az előzetesen egyeztetett időpontban és helyszínen vesszük át.

Vasaló Mester

Vasaló Mester

A Vasaló Mester vasalás szolgáltatásával Ön helyett vasal. Elhozza vasalandó ruháját otthonából, kivasalja központjában, majd házhozszállítja a már kivasalt ruháit. Vasalás helyett válassza a Vasalómestert, időt takaríthat meg. 1. Házhoz megyünk a vasalnivalóért Házhoz megyünk, és elhozzuk ruháját, hogy kivasaljuk Kitöltjük a papírokat, így biztonságban tudhatja kedvenc ruháit Lemérjük ruháinak súlyát, hogy megszabjuk a vasalás árát 2. Kivasaljuk ruháit Nem szeret vasalniMi igen! Kivasaljuk ruháit 48 óra az alap vállalási idő Kérhet sűrgősségi vasalást is! 3. Visszavisszük ruháit otthonába Miután kivasaltuk, otthonába szállítjuk ruháit! Rendszeres vasalást is rendelhet, így akár hetente vasaljuk ruháit

Vasalófutár

Vasalófutár

A vasalófutár professzionális szolgáltatást nyújt mindenkinek, akik inkább élvezni akarják értékes szabadidejüket, mint bosszankodni a vasalás miatt. Ruhatárát 24 órán belül gondosan kivasaljuk és díjmentesen, háztól házig szállítjuk otthonába, vagy akár a munkahelyére. Filozófiánk, a tökéletes, tiszta munka és a pontos szállítás, reggel, délben vagy akár este. Fordítsa idejét fontosabb dolgokra, mint a vasalás: a családjára, a gyermekeire, a hobbijára, vagy akár a munkájára.

Zöld Vegytisztító

Zöld Vegytisztító

Vállaljuk felső ruházat tisztítását: kabátok, nadrágok, zakók, pulóverek, tollkabátok, művelúr kabátok, műirhák tisztítását. Szőnyegtisztítást mélymosással, vegyileg, gyapjú, bio ágynemű tisztítást, lakástextil tisztítást, mosást, festést. Egyéb fel nem sorolt mosható, vagy vegyileg tisztítható anyagok tisztítását is vállaljuk! Vállalunk közületi megrendelőink részére mosást, vegytisztítást, munkaruha tisztítást szabad kapacitásunk függvényében.

Tuti menü