Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyakkendők képes leírás - Öltöny.tlap.hu
részletek »

Nyakkendők - Öltöny.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oltony.tlap.hu » Nyakkendők
Keresés
Találatok száma - 5 db
Andrews Ties

Andrews Ties

Minden Andrew's Ties nyakkendő kézzel készül, mintázatonkénti 30 darabos limitált szériában. Egy Andrew's Ties nyakkendő létrejöttének első állomása az észak-olaszországi Comoi tó partja. Itt találhatóak ugyanis azok a selyemszövő manufaktúrák, melyek generációk óta kiváló minőségű alapanyagokkal látják el az olasz divatcégeket. Mi az Andrew's Tiesnál külön figyelmet fordítunk arra, hogy kizárólag olyan beszállítókkal dolgozzunk együtt, amelyeknél a selyemszál megfestésére még a szövés előtt kerül sor, ezzel biztosítva a tartós színeket és a kelme kellemes tapintását. A legmagasabb minőségű selyem tapintása kellemes és puha, ugyanakkor az anyag mégis vastag és súlyos érzetet kelt. Győződjön meg róla Ön is üzleteinkben!

Elegáns nyakkendők

Elegáns nyakkendők

Nyakkendő és férfiruházat a Joy Divatháznál. Kínálatunkban megtalálhatóak elegáns öltönyök, férfikabátok, nadrágok kiváló minőségben, alacsony áron és nagy választékban! Joy Divatház - elegáns ruházat Vásároljon közvetlenül a nagykereskedőtől!

Nyakkendőfutár

Nyakkendőfutár

Nyakkendő webáruház: a legnagyobb választék Magyarországon. Roland, Magnifico, Goldenland és egyéb divatos férfi márkák termékei selyem és mikroszálas anyagokból. Vásároljon nálunk munkahelyi, üzleti és divatos megjelenéshez, állásinterjúra, alkalomra. Webáruházunkban megtanulhatja a nyakkendő kötés rejtelmeit is.Nyakkendő választékunk: selyem, figurás, különleges, zenész, egyedi, egyszínű nyakkendők ballagásra vagy akár szalagavatóra.

Nyakkendők ballagásra

Nyakkendők ballagásra

Ballagó diákok részére szalagavató bálra illetve ballagásra ajánljuk az egyszínű és mintás minőségi szatén alapnyagú nyakkendőket, a minőségi nyakkendő szövet alapanyagból készült mintás nyakkendőket valamint az egyszínű muszlin kendőket és az egy vagy kettő színű muszlin sálakat. Kifejezetten a nyolcadik osztályos ballagó diákok részére értékesítjük a minőségi szatén alapanyagból készült egyszínű kamasznyakkendőket fiú és lány fazonban. A termékekből több darab, osztálylétszámnak megfelelő mennyiség rendelhető. A kamasznyakkendőkre 5 darabtól, a felnőtt méretű nyakkendőkre 10 darabtól biztosítunk árkedvezményt. A kedvezmény A nyakkendők és kendők / sálak szállítási határideje a raktárkészlettől függően 3-8 munkanap. Vállaljuk az általunk forgalmazott nyakkendők és kendők / sálak feliratozását számítógépes betűtípussal vagy a diákok aláírásának nyomatolásával.

Olymp ing áruház, Nyakkendők

Olymp ing áruház, Nyakkendők

Tiszta selyem alapanyagból készül Az OLYMP nyakkendők színvilága, mintázata, alapanyaga és az aktuális divatot követő stílusa tökéletes kiegészítője az OLYMP Business-üzleti ing kollekciónak. A gyártás során alkalmazott nano technológiai eljárásnak köszönhetően a nyakkendők anyaga ellenáll a szennyeződéseknek és foltoknak. Klasszikus 7.5 cm-es nyakkendő szélesség.

Tuti menü