Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Érdekes öltönyös linkek képes leírás - Öltöny.tlap.hu
részletek »

Érdekes öltönyös linkek - Öltöny.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oltony.tlap.hu » Érdekes öltönyös linkek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Cipzár, zipzár, zippzár nagykereskedés - cipzar.hu

Cipzár, zipzár, zippzár nagykereskedés - cipzar.hu

Tudja Ön, hogy a jobboldalt mi köti össze a baloldallal? És az alsót a felsővel? A fixet a mozgóval? A külsőt a belsővel? A puhát a keménnyel? Hát a cipzár, illetve a zipzár, vagyis a zippzár. Írhatjuk így is, úgy is, de mindennapjaink megkerülhetetlen kelléke több mint száz éve. Ön szerint hány cipzár van a lakásában? Tíz? Száz? Szedjük össze! Minden nadrágon minimum egy, azután a dzsekik, kabátok, zakók. Külső zseb, belső zseb, hátsó zseb. Na és itt a táska, kis rakodó, nagy rakodó, rejtett zseb, benne a pénztárca, azon is három, esetleg a csizma, a jobbon is a balon is, na meg a bőrönd és persze a síkesztyű, a gyerek szoknyája, a ruhazsák, a bútorhuzat, a manikűrkészlet, a laptoptáska, a sátorajtó, az autóponyva, a tolltartó, az esőkabát, az iratos dosszié, a babakocsi, a kulcstartó, a teniszzsák, a? stb, stb. Hát ez sok. Képzelje el ha mind elromlana. Rossz rá gondolni. Ki se tudna lépni a lakásból. Tehát nem mindegy hogy milyen. És akkor nem mindegy, hogy honnan. Jöjjön el hozzánk, hiszen cipzár nagykereskedésünk, saját cipzárgyártási háttérrel, óriási szín, méret és típusválasztékkal várja e fontos termék felhasználóit, viszonteladóit.

Férfi ing, amit nem kell vasalni!

Férfi ing, amit nem kell vasalni!

Ön sem szeret ingeket vasalni? Szeretné inkább másra fordítani azt az időt és energiát, amit eddig a rendszeres vasalással töltött el? Akkor Ön a legjobb helyen jár! Webáruházunkban minőségi, tiszta pamutból készült vasalásmentes férfi ingeket találhat amelyek segítségével örökre búcsút inthet a fárasztó és időtrabló ingvasalásnak. Ingyenes szállítás és csomagolás.

Férfikabátok, öltönyök

Férfikabátok, öltönyök

Egy igazi férfival szemben elvárás, hogy legyen sportos és elegáns. Legyen kifinomult, konzervatív, és legyen laza. Egy férfinak legyen stílusa. Ebben próbálunk segíteni, és minden héten friss, aktuális információkat adni a férfidivat világából. Természetesen a férfi öltönyök illetve kabátok örök érvényű viselési szabályairól is szó lesz az oldalon. Kellemes böngészést!

JoyDivat - öltönyök, kosztümök

JoyDivat - öltönyök, kosztümök

Elegáns ruházat: öltönyök, kosztümök, férfi és női kabátok kiváló minőségben, alacsony áron és nagy választékban! Joy Divatház - elegáns ruházat Vásároljon közvetlenül a nagykereskedőtől! Mindez a JoYDivat Facebook közösségi oldalán! Csatlakozz te is a JoyDivatházközösséghez hogy elsőkézből értesülj a legújabb akciókról, kedvezményekről, az öltönyökkel, kosztümökkel kapcsolatos újdonságokról.

Minden amit az öltönyökről tudni érdemes

Minden amit az öltönyökről tudni érdemes

Közösségi oldal az öltönyökről. Ebben a közösségben az öltönyökről és a férfiak öltözködéséhez hasznos tanácsokról olvashatsz! Tudunk-e rajongani az öltönyökért? Tudjuk annyira iriegylni valakinek az öltönyét, mint a zsír új luxusautóját, vagy házát? Szerintem simán. Én az első jó öltönyöm, és az ahhoz kapcsolódó munkám óta vagyok öltöny rajongó.

Hirdetés
Öltözködési tanácsok férfiaknak

Öltözködési tanácsok férfiaknak

Manapság egy férfi ruhatárából az öltöny nem hiányozhat. Egyre több munkahelyen csak ebben lehet megjelenni. Senki ne ijedjen meg! A mai darabok nagyon kényelmesek, puha, jó minőségű anyagból készültek, mindenki megtalálhatja számára a legmegfelelőbbet. Jelenleg divatos öltözéknek számít. Öltönynek az azonos anyagból készült együttes öltözéket nevezzük. Ilyen és ehhez hasonló, tartalmas bejegyzéseket találunk Gyimesi Zsuzsa blogjában.

Ruhák

Ruhák

Ruhák - Divat - Stílus! Köszöntünk a divat világában! Elegáns női és férfi divat ruházat! Belépés a divat világába! A hollywoodi sztárok divat és ruha titkai! Újdonságok, érdekességek! Exkluzív női/férfi ruhák és kiegészítők bálokra, eseményekre, rendezvényekre.Ruhák - Divat - Stílus! Köszöntünk a divat világában! Elegáns női és férfi divat ruházat! Belépés a divat világába! A hollywoodi sztárok divat és ruha titkai! Újdonságok, érdekességek! Exkluzív női/férfi ruhák és kiegészítők bálokra, eseményekre, rendezvényekre.

Szmokingok

Szmokingok

Hogyan válasszunk szmokingot? Elegáns férfi ruhatára nem létezhet szmoking nélkül. Az öltöny viselése teljesen általános, sőt sok helyen elvárás. Mégis több elegáns, naponta öltönyt hordó ember sem tudja a ruházkodásban elhelyezni a szmokingot. A szmoking díszesebb, elegánsabb viselet, mint az öltöny. Különleges alkalmakkor, illetve rendezvényeken öltünk magunkra szmokingot. A meghívón feltüntetett Dress Code tartalmazza, milyen ruhában kell megjelenni.

Tuti menü