Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti öltönyboltok képes leírás: Kemenesi - Vargas [2. oldal]
részletek »

Budapesti öltönyboltok: Kemenesi - Vargas [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: oltony.tlap.hu » Budapesti öltönyboltok
Keresés
Találatok száma - 29 db
Kemenesi Tünde

Kemenesi Tünde

Az alábbiakban néhány gondolat Kemenesi Tündétől: Végre a férfiak is elkezdtek öltözni, ez eddig csak a nőkre volt jellemző. Persze még ma is sokan úgy gondolkodnak, hogy a ruha csak arra kell, hogy ne fázzunk. De üzletemberek, művészek, zenészek, televíziósok, akiknek fontos eszköz a sikerhez a megjelenés, és akiket árgus szemmel figyelnek az átlagemberek, ma már terveztetnek maguknak ruhát..

Kisznyér

Kisznyér

Öltönyszalonunkban a férfiak megtalálnak minden olyan jellegű ruházatot, ami egy elegáns megjelenéshez nélkülözhetetlen. Öltönyeink kevert szálas, valamint tiszta gyapjú összetételű anyagból, minőségi kivitelben készülnek. Legfinomabb anyag összetételünk a 100%- os gyapjú, szuper 160- as gyapjú szálfinomsággal. Háromféle méretállásból választható ki a legideálisabb méret: normál: 42-66-ig, rövidített: 23-33 -ig, hosszított: 94-118. Szóló zakók, pantallók sportos illetve elegáns kivitelben is megtalálhatóak. Férfi öltönyeink a mai divatnak megfelelően egysoros két- illetve három gombos kivitelben, felsliccelve vagy hasíték nélküli fazonban készülnek. A klasszikus egyenes szabás mellett üzletünkben megtalálható a napjainkban abszolút trendnek számító karcsúsított (slim) szabás is, mely divatos, fiatalos vonalvezetésének köszönhetően töretlen népszerűségnek örvend.

Lord fashion

Lord fashion

Internetes öltöny értékesítés, Online webshop, Webáruház, férfidivat, Mens divat, lord divat, lordfashion, lord fashion, Elegáns férfi divat, olcsó öltönyök, minoségi öltönyök, Internetes öltönyvásárlás

Magic Moment Elite szalon

Magic Moment Elite szalon

1995 decemberében alakult meg vállalkozásunk és nyílt meg ezzel egyidőben első esküvői szalonunk Budapesten. Még mindig jól emlékszünk milyen nagy örömmel, feldobottsággal válogattuk össze első menyasszonyi kollekciónkat, mellyel valami újat, szépet, igényeset, a magyar esküvőkhöz méltót szerettünk volna kínálni szalonunkban. A több évtizedes tapasztalattal, kiváló minőséggel, káprázatosan szép kollekcióval rendelkező amerikai Mori Lee márkájú ruhákból és Olaszország vezető ruhakészítő gyáraiból (Atelié Aimée, Lori stb.) válogattuk össze kollekciónkat. Igyekeztünk és a ruhák szépsége, keresettsége hamarosan meghozta gyümölcsét és Budapesten több üzletünk nyílt.

MrSale öltönyüzlet - márkás férfiruházat

MrSale öltönyüzlet - márkás férfiruházat

Hogyan vásároljak valóban minőségi öltönyt jóval a piaci ár alatt? Öltöny, zakó, nadrág, nyakkendő: MrSale Öltönyüzlet kifutó márkás férfiruházat nagykereskedelmi áron. Már régóta olyan garanciát adunk minden termékünkre, hogy a legtöbb vásárló nem akarja elhinni, pedig igaz: Akár használtan is visszavesszük nálunk vásárolt ruháját, ha nem elégedett vele és visszafizetjük a vételárat.

Ottavio Nuccio

Ottavio Nuccio

Legmagasabb színvonalat képviseli az esküvői és alkalmi öltöny, szmoking, frakk kategóriában. A vőlegény ruhájához ing, francia nyakkendő, díszmellény, cipő, öv is készül. Üzletünkben minden kiegészítőt megtalál, melyre elegáns öltözködéséhez szüksége lehet.

Palota öltönyház

Palota öltönyház

Az oldalon igyekszünk minél több információt adni az aktuális kínálatunkról, de a legpontosabb információkat mindig az üzletünkben, illetve személyesen tudjuk adni, így is alkalmazkodva az Ön igényeihez. Kérjük tekintse meg kollekciónkat, szeretettel várjuk a Palota Öltönyházban!

Prosas

Prosas

Ajánlatunk férfiak számára: Öltönyök, szóló zakók, nadrágok, kabátok, dzsekik, konfekció kinek kinek méretére, alakjára igazítva Ajánlatunk hölgyek számára: kosztümök, blézerek, nadrágok, szoknyák, konfekció kinek kinek méretére, alakjára igazítva Készítünk továbbá: Esküvői öltönyöket (mellénnyel, nyakkendővel is) Alkalmi viseleteket (szmoking, frakk, zsakett) Ballagásra öltönyöket, kosztümöket Történelmi viseleteket (Bocskai kabátok) Nemzetiségi öltözékeket Formaruhát ill. egyenruházatot cégeknek, szállodáknak, vendéglátóknak, zenekaroknak, kórusoknak, tánccsoportoknak férfi, női egyenruházatot egyedi igény szerint Egyéni vásárlóinkat szeretettel várjuk üzletünkben, ahol meglévő készletből vásárolhatnak, ill. megrendelhetik az igen bőséges anyagkínálatból kiválasztott öltözéket, melyet 2-4 hét alatt készítünk el, általában 1 próbával. Kereskedőknek kizárólag megrendelésre készítünk. Árubemutatót előzetes időpont egyeztetéssel az üzletünkben tartunk. Cégek, csoportok, ballagó osztályok megkeresése esetén az üzletünkben, de ha úgy kívánják a saját működési területükön is megtarthatjuk az árubemutatót.

Soltex

Soltex

Ha Ön az elegáns, ünnepi megjelenésre vagy sportos kényelemre vágyik , itt mindkettőt megtalálja ráadásul mindenből a legjobbat, vevőbarát árakon. A Soltex Divatház nem csak a helyi polgárok,színészek, zenészek, üzletemberek és teniszezők kedvenc találkozóhelye, hanem itt minden hűséges vásárló élvezheti a törzsvásárlóknak kijáró kedvezmények előnyeit. A kollekció kiemelkedő európai gyártók legszebb modelljeiből gondos válogatás után kerül összeállításra . Törekszünk a természetes anyagok használatára és ügyelünk arra, hogy az Ön által vásárolt ruházat viselete kellemes közérzetet jelentsen és a tisztításra ill. vasalásra fordított időt a minimumra csökkentsük. Nálunk tovább él a régi kereskedői hagyományok tisztelete és előnyben részesítjük a vevőkkel történő egyéni foglalkozást egyben gondoskodunk róla, hogy Önnek a vásárlás örömet, jókedvet és szórakozást jelentsen. Szezon végi kiárusítások mellett állandó piacteret nyitottunk ahol mindent féláron árusítunk, így ha korábban még mérlegelt , most nem tud ellenállni.

Hirdetés
Titem - Mens Collection

Titem - Mens Collection

Termékkatalógusunkkal, abba az árukínálatba szeretnénk bepillantást nyújtani Önnek, amivel üzleteinkben találkozhat. Termékeinket, az elegáns, igényes és kényelmes férfiöltönyöket gondosan megválasztott alapanyagokból, a legkorszerűbb számítógépes tervezési- és gyártáselőkészítési eljárások alkalmazásával, csúcstechnológiás gépparkkal nagy gyakorlattal rendelkező munkatársaink készítik debreceni üzemünkben. A szabásvonal elsősorban hagyományo- san elegáns, de követjük a nemzetközi divattrendeket, figyelembe vesszük az uralkodó irányzatokat is. Üzleteinkben találhat még elegáns valódi bőr cipőket, bőr öveket, vasaláskönnyített pamut ingeket, selyem nyakkendőket és egyéb kiegészítőket is.

Tropical Divat - elegáns öltönyök

Tropical Divat - elegáns öltönyök

Az elegáns viseletben 30 éves munkák a garancia arra, hogy nálunk minden igényhez talál megoldást. Széles palettánkon ott szerepelnek a felső kategóriás, minőségi gyapjú öltönyöktől kezdve, egészen a hétköznapi viseletig minden, amire csak szüksége lehet. Cégünk folyamatosan támogatja a magyar sportéletet, ezek közt öltöztettük a Magyar Labdarugó Válogatottat, több élvonalbeli futball-klubbot, bajnok csapatot, valamint például Erdei Zsolt Világbajnokot, Nagy (Csonttörő) Jánost és sok más élsportolót. Folyamatosan megújuló, az aktuális divatot követő több száz darabos kollekcióból választhat nálunk. A választott öltönyt szükség esetén méretre igazítjuk, rövid határidővel. Nagy tapasztalatunk van az egyedi igények elkészítésében, hiszen iskolák részére ballagási öltönyök, cégek részére egyenruhák készítését is vállaljuk, így szívesen segítünk saját elképzeléseinek megvalósításában. Öltönyeink modern gépekkel felszerelt varrodánkban készülnek, így az alapanyagok beszerzésétől a teljes kivitelezésig minden munkafolyamatot rendszeresen ellenőrzünk. A nagykereskedelmi árainkkal és rendszeres akcióinkkal szeretnénk segíteni vásárlóinkat, hogy jó áron, hatalmas készletünkből pénztárcájához mérten választhasson.

Vargas

Vargas

Cégünk 1987 óta foglalkozik konfekciógyártással és textil méteráru nagykereskedéssel. A kezdetektől arra törekszünk, hogy Magyarországon meghonosodjon a minőségi, igényes konfekciógyártás. Meggyőződésünk, hogy a minőség az, amiből nem engedhetünk. A pár ezer forintos spórolás okozta öröm, hamar elszáll, amikor a vásárolt termékről kiderül, hogy minősége megkérdőjelezhető. Cégünk sokáig a bérmunka piacon is jelentős szerepet játszott. Magas minőségű termékeket gyártottunk saját üzemeinkbe, melyeket modern automata gépekkel szereltünk fel, az európai fejlett technológiákat alkalmazva. Ennek eredményeként exportunk jelentősen megnőtt. A beszállítói bérmunka tevékenységünk során neves európai és amerikai cégeknek lettünk a partnerei. Oly neves márkákat gyártottunk, mint a Pierre Cardin, az Yves Saint Laurent, a Cerutti, a Next, az Ann Taylor stb. A 90-es évek közepe óta, a bérmunka tevékenységünket háttérbe szorítottuk és elsősorban saját termékeinket értékesítettük Magyarországon és külföldön egyaránt. Ma már nyugodtan állíthatjuk, hogy a Creation Vargas márka egyet jelent a minőségi konfekció fogalmával.

Tuti menü